Wohnfühlhotel Schiestl: uw thuis tijdens uw vakantie

Uw voordelen

 • 150 m van het dalstation van het
  Spieljoch skigebied verwijderd
 • begeleide skidagen met skigids Alf
 • Top ski-arrangementen, incl. skipas
 • hotel onder familieleiding voor gezinnen
 • wellnessafdeling met buitenbad,
  voor de hele familie
 • Inclusieve faciliteiten
  incl. Schieslt's 3/4 verwenpension
 • onderhoudend weekprogramma

Hartelijk welkom in Wohlfühlhotel Schiestl – uw gezellig vakantieverblijf in het Zillertal! Ons 4-sterren hotel bevindt zich op een fantastische, rustige locatie aan de rand van Fügen en dichtbij de Spieljochbahn en enkele van de mooiste wandelwegen in onze regio.

Fijne sfeer, mooie ambiance, aardige mensen

Arriveren en je direct thuis voelen: dit gevoel heeft elke gast vanaf de eerste vakantiedag! Daarvoor zorgen wij met onze Schiestl gastvrijheid en de ervaring van een echt familiebedrijf dat al generaties lang met passie, hart en ziel geleid wordt.

Het familiehotel in Zillertal

Hier vindt u een echt paradijs voor gezinnen, waar niemand iets te kort komt. Zonder enig spoor van verveling. Terwijl de ouders zich ontspannen op de wellnessafdeling, bekommert onze kinderopvang Kai zich om de kinderen met een spannend kinderprogramma.(Uitstapje met de Zillertaler stoomlocomotief, kinderfeestje, bezoek aan de Schiestl boerderij, goud wassen en nog veel meer ...).

Ons familiehotel is in de winter maar enkele minuten te voet verwijderd van het Spieljoch dalstation, zodat u en de hele familie kunnen uitkijken naar een skidag zonder stress. In de zomer is ons Wohlfühlhotel Schiestl perfect gelegen voor wandelingen met de hele familie en voor uitstapjes met het gezin in Fügen en omgeving - bijvoorbeeld naar de demonstratiemijn en de kinderboerderij op de avonturenberg "Erlebnisberg" Spieljoch, de avontuurlijke speeltuin aan het meer in Schlitters, Erlebnistherme Zillertal en nog veel meer!

Het skihotel: een winterwereld direct voor onze deur

U hoeft slechts 3 minuten te wandelen naar de Spieljochbahn en uw dag in het skigebied kan beginnen!

Hiermee biedt Wohlfühlhotel Schiestl de perfecte basis voor een skivakantie met het gezin. Na een zeer korte wandeling kunt u de ski's onderbinden en skiën naar het dalstation van de Spieljochbahn en dan staat niets een mooie skidag meer in de weg - u heeft geen stress omdat u geen parkplaats hoeft te zoeken en in de rij staan hoeft ook niet. Het skigebied voor de hele familie bevindt op op 2100 meter hoogte en omvat 21 kilometers aan pistes. Een echte highlight is de afdaling naar het dal in Fügen, die 7 kilometer lang is – de langste besneeuwde afdaling naar het dal binnen het hele Zillertal!


De skibus, die voor de deur van skihotel Schiestl in Fügen stopt, brengt u naar skigebied Hochfügen-Hochzillertal. Daar liggen dan 88 kilometer aan pistes aan uw voeten en staan 36 liften klaar. Van hieruit kunt u ook naar het skigebied Hochzillertal in Kaltenbach. Meermaals in de week biedt onze ervaren Schiestl skigids Alf afwisselende skidagen met onze gasten aan en laat u de beste afdalingen zien. Verder deelt hij graag zijn skihut insider tips met u. 

Het wandelhotel: op ontdekkingsreis gaan

U kunt de natuurlijke schoonheid van het Zillertal het beste ervaren door aan een van de talloze wandeltochten deel te nemen, die door het Zillertal lopen en naar boven, de bergen in. Uw voordeel: ons hotel bevindt zich direct naar het dalstation en biedt het ideale uitgangspunt voor onvergetelijke wandeldagen.  De hoteleigenaar begeleidt u graag en zal zeker enkele interessante weetjes over onze regio met u delen!

Actief door het Zillertal

Verveling is iets wat niet in het Zillertal voorkomt – er is namelijk altijd wat te doen en te beleven, met name buiten in de vrije natuur! Op 50 kilometer lange winterwandelpaden kunt u volop genieten van de magie van de besneeuwde omgeving of u kunt samen met de hoteleigenaar gaan paragliden, van grote hoogte naar beneden, het dal in! Als dat nog niet toereikend is, dan kunt u een ronde golf spelen op de voortreffelijke 18-holes golfbaan in Uderns, dat slechts 8 kilometer van ons hotel verwijderd is. 

Het wellnesshotel: pure ontspanning

Wilt u de besognes van alledag even vergeten en nieuwe energie opdoen? dat gaat zeker lukken op onze wellnessafdeling in het hotel. U zou eerst kunnen ontspannen in onze feel good pool met aqua massage bay, luchtjets in de bodem, massage jets en tegenstroomsysteem. Vervolgens kunt u gezond zweten in de bio sauna of in het aroma stoombad. De rest van uw welverdiende wellnessdag kunt u relaxend doorbrengen in ons Danis Vitalcentr - onze huiseigen vitaliteits- en beautyfarm! Hier kunt u uw individuele wellnessprogramma samenstellen, van hooibad via acupunctuurmassage tot liftende algenbehandelingen.

Nog meer plezier in het water biedt overigens het indoor gezinszwembad met groot basin - ideaal om te zwemmen, te poedelen en te ontspannen. In de zomer kunt u gebruik maken van ons buitenzwembad met tegenstroomsysteem, aqua massage loungers en massage jets.

Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
nach oben / to top